top of page

Alliance For Childho Group

Public·31 members

Mən həmişə formada qalmağa çalışıram

Salam, aktiv həyat tərzi keçirənlər! Mən həmişə formada qalmağa çalışıram, amma adi məşqlər artıq darıxdırıcı gəlir. İndi mənə yeni, maraqlı, eyni zamanda orqanizmi möhkəmləndirən bir idman növü lazımdır. Bəlkə yoqa, bəlkə üzgüçülük, bəlkə də döyüş sənətləri? İstəyirəm ki, bu məşğuliyyət həm bədənimi, həm də ruhumu inkişaf etdirsin, yeni tanışlıqlara, yeni emosiyalara səbəb olsun. Sizin sevimli idman növünüz hansıdır? Təcrübənizi bölüşün, dostlar!

4 Views

Gün ərzində yığılan yorğunluqdan sonra bəzən sadəcə sakit, rahat və eyni zamanda maraqlı bir məkanda olmaq istəyirsən. Bu səbəbdən mən tez-tez müxtəlif onlayn platformaları ziyarət edir, onların atmosferini hiss etməyə çalışıram. Bu gün yaşadığım təcrübə tamamilə gözlənilməz oldu səhifəsinə daxil olarkən heç nə gözləmirdim, ancaq gördüklərim məni heyrətə gətirdi. Burada hər şey insanın psixologiyası nəzərə alınmaqla qurulub. Rənglər, yazılar, düymələr — hər şey harmonikdir. Mən bu platformada vaxt keçirməkdən böyük zövq alıram. Çünki o, nəinki yormur, əksinə enerji verir. Məncə, bu cür məkanlar hər kəsin həyatında olmalıdır. Xüsusilə də uzun bir gündən sonra bir az dincəlmək istəyənlər üçün.

bottom of page